Zaštita podataka

Zaštita Vaših ličnih podataka nam je veoma važna. Vaši lični podaci se čuvaju na taj način da nisu dostupni trećim licima.

Vaši lični podaci se koriste isključivo u svrhu interne obrade ili upita od strane firme Stop sole. Vaši lični podaci se ne proslijeđuju trećim licima. Na upit Vas informišemo o Vašim ličnim podacima koji su sačuvani. Vi na to imate zakonsko pravo.

Korišćenju Vaših podataka možete se u svakom trenutku usprotiviti i naložiti njihovo brisanje.

Ovo je u svakom trenutku neslužbeno moguće putem E-mail-a na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve naše stranice možete opozvati, bez da morate da navedete Vaše ime ili lične podatke. Mi zadržavamo zakonske propise.

Primjena „kolacica“

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačići služe da bi našu Online-ponudu učinili prijateljskom, sigurnijom i efektivnijom. Kolačići su male tekstualne datoteke , koje su od strane Vašeg računala internet pretraživača pohranjene. Većina naših kolačića koji se primjenjuju su privremeni kolačići, koji vrijede samo za vrijeme trajanja Vaše posjete našoj internet stranici i koji na kraju automatski bivaju izbrisani. Drugi kolačići se pohranjuju na Vašem računaru, da bi ih Vaš pretraživač prepoznao prilikom sljedeće posjete našoj web-stranici. Kolačići se standardno primjenjuju od strane većine internet pretraživača. Oni ne sadrže viruse i ne izazivaju nikakvu štetu na Vašem računalu. Oni ne sadrže osobne podatke i informacije koje su tu sačuvane, ne povezuju se kasnije s Vašim osobnim podacima.

Možete primjenu kolačića ograničiti ili potpuno prekinuti. Pri tome možete sigurnosne postavke Vašeg internet pretraživača podesiti tako da o korištenju kolačića budete informirani i da sami odlučite o njihovom preuzimanju. Možete trenutne i pohranjene kolačiće, nezavisno jedni od drugih, da dopustite ili da zabranite, ili generalno da isključite kolačiće i već korištene kolačiće da naknadno izbrišete. Napominjemo da je u slučaju brisanja ili deaktiviranja kolačića moguće nepotpuno funkcionisanje web-stranice.

Google Analytics

Ova web-stranica koristi Google Analytics, Službu web-analize Google Inc. („Google“) kompanije. . Google Analytics koristi kolačiće da bi omogućio analizu korištenja ove web-stranice.

Informacije o korištenju ove web-stranice koje su nastale putem kolačića prenose se i pohranjuju u pravilu na jednom US-Serveru od strane Google-a. IP-adresa koja je u okviru Google Analytics-a preuzeta od strane Vašeg pretraživača neće biti povezana sa drugim podacima sa Google-a. Napominjemo da ova web-stranica koristi Google Analytics sa proširenjem „_anonymizeIp()“ i stoga se IP-adrese obrađuju samo skraćeno da bi se isključila direktnu povezanost.

 

Web stranica www.stop-sole.hr je podešena da "prihvaća" sve kolačiće kako bismo poboljšali funkcionalnost i omogućili svim posjetiteljima kvalitetno korištenje. Klikom na polje prihvaćam pristajete da koristite kolačiće.